skip to Main Content

Foodblog van Erica op Passie voor Eten en Drinken

Over mij

Hoi! Mijn naam is Erica. Ik ben 29 jaar oud en werkzaam als barista.

Al jaren voer ik werk uit in cafés en restaurants en vind het heerlijk om mensen te zien genieten van goed eten of drinken. Vaak stralen ze helemaal als ik het ze overhandig en daar doe ik het voor!

Ik ben bekend met alle mogelijke werkzaamheden binnen de restaurantstructuur, maar het werk van de barista vind ik toch echt wel het leukst. Ik beheers de zogenoemde ‘Latte Art’ dan ook volledig.

Verder heb ik een schrijversopleiding gedaan en heb ik al meerdere malen werk verricht als blogschrijver. Het was dus een kwestie van tijd voor ik mijn eigen blogsite zou beginnen. En natuurlijk gaat deze over mijn passie voor eten en drinken!

Back To Top